3
207

Stilfuld Skabe Til Skråvægge Galleri

Med mængden af home indkomst falling> losing og stronger restriktioner i pantet industry, several boligejere er locating it harder end ever til markedet deres houses og update til et større hjem. til korrekt vurdere alle de omkostninger associeret med en del af dit projekt. Mens det kunne som f.eks. A krævende projekt, a good DIY Homeowner med minimal erfaring may design og layout deres helt eget køkken med præcis størrelser og et par skabeloner. Dette kunne gemme en signifikant summen af penge af måske ikke ved hjælp af en køkken designer.

bedøvelse skabe til skråvægge layout-Stilfuld Skabe Til Skråvægge Galleri

Fancy Skabe Til Skråvægge Tapet

I tilfælde at du tror dette kan være en task anvendt på køkkenskabens overflader. Nogle valg omfatter Rasping, Antiquing og Rub-through.

moderne skabe til skråvægge mønster-Stilfuld Skabe Til Skråvægge Galleri

Wonderful Skabe Til Skråvægge Billede

Køkken skabe kommer ind mange forskellige almindelige mønstre og størrelser, alligevel brugerdefinerede former kan også være hurtigt kortere bly gange. mange virksomheder, indtil brugerdefinerede bygget, lager universal generelt dimensioner så hvis du har et hjem lavet på supply hold eller af en designer det vil højst sandsynligt overføres til en anden kabinetlinje.

Hvis du har til hensigt på resident i dit hjem i nogen tid, ikke skimp på din egen køkken frysere. De er konstant|kontinuerligt anvendt og misbrugt, og just den mest stabile vil stay check af tiden.

Elegant Skabe Til Skråvægge Billede

Top Skabe Til Skråvægge Foto

det allerbedste hjem kabinetter brug stable rammer, døre og skuffer og er fuldt selvstændige (lukkede ryg) med styrket hjørner. Som jeg først nævnte|diskuteret tidligere, er det vigtigt|er meget vigtigt overveje skabe som har en krydsfiner pakke versus spånplader eller fiberplader. Det er derfor i en garage, de alle har det samme simple sæt af installation krav. Nogle simple resources forventes og komme ind many handyman’s instrument spande. Pen, great tømrerfirmaer fire base level, optagelse evaluere, mess pistol, mange Rapid type D klemmer og en kridt point en god start. Når du har brugen af et stativ med en builders level (eller may lease en for en dag) dette vil hastighed|tempo|rate opgaven sammen stærkt. Start på begge ende af kabinettet sæt make en pen niveau fire fod over gulvet. Nu udnytte fire fod trin, overfør den tag over muren til den anden evaluere lige ned til gulvet for at se når det er fire ben over gulvet. Når det er præcis fire fod, din jorden niveau. Når det er betydeligt mere end fire fod så du kender gulvet bakker ned mod den ende. Hvis du starter skabe på den lav ende du vil ikke administrere trin når du køre “til” ordet. Hvis du begynder i de fire foot konklusion, som du startet begyndte med, vil du have evnen for at shim skabe op så alle dem ophold nøjagtig det samme stadium højde over gulvet.

bedste skabe til skråvægge idéer-Stilfuld Skabe Til Skråvægge Galleri

Fascinerende Skabe Til Skråvægge Inspiration

Hvis dine kabinetter har hvad som hedder kaldet en fire tommer stor fod kick funktion du kunne have muligheden af chopping that fire tomme højde lige ned til counteract en lille stor forskel i en etage højder. Vær opmærksom som hugge for meget kunne gøre de enheder search squat. Hvis skabe var inkluderet i en løsrevet gruppe af toe sneakers already præsenteret, that gør leveling en god del lettere også. Only lay out bundkabinet understøtter og check always for at se hvis de er niveau. Nogle shimming eller beskedne huggning for at levere perfekt underbase s gør bundskabet installeret et snap. Du skal bruge måske ikke fear om hvert kabinet er stage mens bottoms may hurtigt gør det så.

Efter undergrundene til de reducerede enheder er set, jeg foreslår at du deploy den øverste kabinetter næste som den er simpelthen grundlæggende lettere. Once the bredere foundation skabe er monteret det er tøvere til arbejde på kabinetterne smallere top. Only måle fra undergrunden for at få toppen af enheder, add table tykkelse, include området du vil mellem den nedsatte og øvre enheder (typisk atten tommer) og gør en blyant mærke. Det er bunden af ens top frysere. Siden din underbase er stage, only move det øverste kabinet markere alt over work og dig vil have mark til at skabe bunden af hvert . Næste discover alle væggen studs og produce a vertical level udnytter din stage det kan udstyre lige over og under kabinetterne.

dejlig skabe til skråvægge galleri-Stilfuld Skabe Til Skråvægge Galleri

Wonderful Skabe Til Skråvægge Inspiration

På denne måde vil du ikke være forsøger at finde en stud mens kigger på en hierarki og håndtering et kabinet. Det er et par minutter arbejde pænt brugt. Næste eliminere alle skabsdøre bemærkning alle er noteret som hvilke enheder de passer også.

Hvis du er arbejder alene, tag en smule af en til to tommer furring og mess det til væggen remove med undersiden under af det øverste kabinetmærke. Du have evnen til sove kabinettet på furren som du plumb kabinettet og fast det til væggen. Begynder med det første kabinet, gå videre og skru kabinettet sikkert til studs ved tre tommer gipsskruer. Du kan nedkalkere dem eller class eller bruge skru enheder afhængigt hvad du vil den ultimative look at være.

Place to C klemmer i det første kabinet, raise det andet kabinet i sted og bruge C klemmerne , fast clamp førende erfaring stilen af det første kabinet til den anden. Den blanding af væggen furring strip og de to klemmerne (vil tillade dig|tillader dig|giver dig mulighed for at slippe og gør opgaven af fastsættelse det andet skab til væggen og til hinanden. Sørg for at fronten møder er perfekt flush med hinanden og højder er fuldstændig koordineret, typisk øvelse er altid til forboring en skrue hul bag døråbningen hængsel. Anvendelse gipsskruer igen insert a screw i opening sikre skruen vil ikke ind gennem stilen af det andet kabinet (for længe). Place one screw bag hvert hængsel. Today fastgør det andet kabinet til væggen og derefter discharge klemmerne. At samme situation gentager sig indtil dig reach slutningen af kabinetterne. Du har måske mellemrum hvor a window sker din furring strip will løfte at begge dele er sikret ved nøjagtig den samme højde.

dejligt skabe til skråvægge foto-Stilfuld Skabe Til Skråvægge Galleri

Fascinerende Skabe Til Skråvægge Billede

Med toppen af kabinetter sikret gå videre og mount bunden kabinetter i nøjagtig den samme måde. Hvert kabinet skruet sidelæns sideværts og derefter til væggen. Once alle skabe har været monteret, gå videre og deploy din counter toppe. Tilbage dash funktion, elektrisk forbindelser for mikro klitter eller udstødning træthed og deres faktiske installationer skal alt gøres før døre er re- installeret. Du har til hensigt at håndtere de døre forsigtigt som de er vigtig antal hvad folk faktisk se. Stage de muligheder, mount køkken og hjem tegner og dine færdige.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply