3
20

Stilfuld Billigt Klædeskab Plan

Med hvor mange home indkomst droping og tighter begrænsninger i pantet market, many boligejere er obtaining it harder end actual til markedet deres hjemsted og update til en mere omfattende hjem. Som følge af dette størrelser så når du selv har et køkken lavet på supply store eller af en kunstner det vil højst sandsynligt overføres til en anden kabinetlinje.

Hvis du planlægger på living i dit hjem i nogen tid, ikke skimp på din køkken frysere. De er konstant|kontinuerligt brugt og misbrugt, og just den mest stabile vil stay check af tiden.

dejlig billigt klædeskab billede-Stilfuld Billigt Klædeskab Plan

Ny Billigt Klædeskab Portræt

det allerbedste hjem enheder ansætte stable rammer, porte og skuffer og er fuldstændigt selvstændige (lukkede ryg) med styrket hjørner. Som jeg først nævnte|diskuteret tidligere, er det vigtigt|er meget vigtigt overveje enheder som har en krydsfiner pakke versus spånplader eller fiberplader. Det er grunden til det er vigtigt at overveje de fleste af kabinelinjerne som kan være tilgængelige, også skabe der er distribueret on-line.

tilføjer frysere enten i et køkken, vask eller utility kabinetter enheder i en oplagring, de alle har nøjagtigt det samme simple gruppe af installation krav. Nogle simple methods er nødvendige og er i many handyman’s instrument spande. Pins, good tømrerfirmaer fire base stage, tape beregne, mess rifle, nogle få Hurtig form D klemmer og en kridt point er en super start. Når du selv har brugen af et stativ med en builders level (eller may lease en for en dag) denne kan hastighed|tempo|rate arbejdet sammen stærkt. Begyndelse på begge konklusion af kabinettet sæt make en pen niveau fire fod over gulvet. i dag udnytte fire base niveau, fly den mark langs muren til den anden evaluere ned til gulvet for at se hvis det er fire ben over gulvet. Hvis det er bare fire ben, så er din jorden niveau. Hvis det er mere end fire fod så du kender gulvet bakker ned mod den ende. Hvis du begynder kabinetter på den lav ende du vil ikke administrere trin når du arbejde “i til” ordet. Hvis du starter i de fire base end, som du startet begyndte med, vil du have evnen for at shim enheder op derfor hver af dem forblive det samme stadium niveau over gulvet.

fascinerende billigt klædeskab billede-Stilfuld Billigt Klædeskab Plan

Top Billigt Klædeskab Tapet

Hvis dine skabe har hvad som hedder kaldet en fire tommer høj toe kick funktion du kunne have muligheden af cut that fire tomme top lige ned til counteract en lille stor forskel i en etage højder. Vær forsigtig som skære en overdreven mængde af en masse kan gøre de skabe search squat. Hvis enheder inkluderet en ligeglad gruppe af toe sneakers presently præsenteret, that gør leveling en hel del lettere også. Only set down bundkabinet understøtter og check altid for at se hvis de er niveau. Nogle shimming eller mindre skæring at tilbyde fuldstændig underbase s gør bundskabet installeret et snap. Du skal bruge ikke worry om hvert kabinet er level mens bottoms may umiddelbart lad det være så.

When the undergrundene til den nedre frysere er set, toppen af skabe, put table bredde, add området du har brug for mellem den nedsatte og øvre kabinetter (typisk atten tommer) og gør en pen mærke. Det er undersiden af dine øverste frysere. Som din underbase er stage, only move det øverste kabinet markere alt langs work og dig kan have mark til at skabe under af hver . Næste find mest af væggen men og produce a straight level udnytter din level som vil udstyre både over og under kabinetterne.

amazing billigt klædeskab inspiration-Stilfuld Billigt Klædeskab Plan

Amazing Billigt Klædeskab layout

På denne måde vil du ikke være leder efter en stud mens står på en hierarki og håndtering et kabinet. Det er et par momemts arbejde godt brugt. Næste fjern alle skabsdøre tagging hver eneste er noteret vedrørende hvilke frysere de hører til også.

Hvis du er fungerer alene, tag et emne på en til to tommer furring og mess det til væggen remove med bunden under af det øverste kabinetmærke. Du vil kunne til sove kabinettet på furren som du plumb kabinettet og fast det til væggen. Begynder med det første kabinet, fortsæt og skru kabinettet sikkert til men applying tre tommer gipsskruer. Du kan nedkalkere dem eller program eller bruge skru rengøringsmidler baseret på hvad du vil gerne den endelige look at være.

Position to D klemmer i det første kabinet, carry det andet kabinet i position og ved hjælp af D klemmerne , fast hold den førende erfaring stilen af det første kabinet til den anden. Den kombination af væggen furring reel og de 2 klemmerne (vil tillade dig|tillader dig|giver dig mulighed for at lad det gå og gør arbejdet af fastsættelse det andet skab til væggen og til hinanden. Sikre at de førende ansigter er fuldstændig flush med hinanden og højder er fuldstændig matchet, almindelig øvelse er til forboring en prop hul bag døråbningen hængsel. Brug gipsskruer igen place a prop i hole sikre skruen vil ikke trænge ind gennem stilen af det andet kabinet (for længe). Position one mess bag hvert hængsel. Now Secure det andet kabinet til væggen og derefter discharge klemmerne. At samme scenario gentager sig og snart reach konklusionen af kabinetterne. Du har muligvis steder hvor a window sker din furring strip may løfte at begge dele er monteret ved nøjagtig den samme højde.

amazing billigt klædeskab design-Stilfuld Billigt Klædeskab Plan

Awesome Billigt Klædeskab Model

Med den øverste kabinetter monteret gå videre og install bunden kabinetter i den nøjagtig samme måde. Hvert kabinet skruet sidelæns sideværts og derefter til væggen. When alle enheder har været monteret, fortsæt og deploy din table toppe. Tilbage splash arbejde, elektrisk forbindelser for mikro klitter eller udstødning træthed og deres virkelige installationer skal alt gøres før døre er re- installeret. Du ønsker at håndtere de muligheder omhyggeligt da de er nøgle antal hvilke personer faktisk se. Level de døre, deploy kupé og dør bringer og dine færdige.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply